LabiGabi Net-Naplója

Hányszor volt már... "Láttam a neten azt, amikor a csávó fogta és egész egyszerűen... de mindegy látni kéne, csak már nem találom."

Linkek

Email: labigabi+blog@gmail.com

Kiemelt tag:
5800
Legolvasottabb bejegyzésem:
5800 programok amiket használok...

Fotóalbumom
Mobil Photo Blog

Kiskuss blog
Chily blog
BJucus blogja
Lilla Blogja

Filmfóbia
Irodai Patkányok

Címkék

Címkefelhő

Read me with RSS anywhere!

Nokia 5800 programok amiket használok...

2009.05.17. 09:41 | labigabi | 75 komment

 

Sajnos az 5800-ámtól megváltam már egy ideje, így már nem tudok nektek segíteni a további programok gyűjtésével. :( Ezután is találhattok újdonságokat programokat profi csapatok oldalain. Szerintem első sorban ezeket érdemes fürkészni az újdonságokért:

http://5800.blog.hu/
http://www.smartnews.hu/
http://nokiaprogramok.hu/

Ezúton is köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakért. Ahogy erőmből telik, válaszolok a kommentekre, levelekre és szívesen segítek bármilyen felmerülő kérdésben.

 

Módosult: 2009.09.07 07:07 (1 program frissült, 3 új program, 1 új játék került fel)

Ezek a progamok természetesen kivétel nélkül jók N97-re, 5230-ra és 5530-ra is, illetve jó eséllyel futnak az összes s60v5 rendszerű telefonon, pl. Samsung i8910 HD.

Már rám szóltak, hogy nem frissítek, úgyhogy most újabb adag kedvenccel bővítem a listát.

Kértétek, hogy témákat is tegyek fel, ehelyett inkább én ajánlanék egy-két oldalt, ahol kifejezetten erre a telefonra találhattok igényes témákat:
http://5800-xm.blogspot.com/
http://www.onsmartphone.com/themes-for-nokia-5800-xpressmusic/

Csokorba szedem third party (vagyis nem gyártói) programjaimat, amiket használok és amit ajánlok 5800-ra. Akit ez érdekel, érdemes elkönyvjelzőznie, mert folyamatosan fogom frissíteni.

Apps:

MDic

Szótár program, magyar fejlesztés. Működik tökéletesen.

Letöltés

 

Szótárak: http://mdictionary.sourceforge.net/downloads/dictionary-databases

Magyar nyelvűek:

Német-magyar
Angol-magyar
Francia-magyar
Olasz-magyar

Visszafelé is működnek...
 

   

Midomi

Egyszerűen nevezve ez is zenefelismerő. Működik pont úgy is, mint a Shazam, de ennek inkább az az erőssége, hogy lehet neki fütyülni, énekelni, hümmögni és abból is megpróbálja felismerni. Én egyszer próbáltam neki karaoke-zni, persze borzasztó hangom van, de nagy nehezen valami Jimi Hendrix nótát sikerült vele felismertetni :)

Bár a Shazam pontosabban és határozattabban működik, azért ez se rossz.

Letöltés

   

Brightlight

Egyszerűen szólva ez egy elemlámpa.

Offscreen termék, mint annyi más ez is csak egyszerűen teszi amit kell és szép és élvezetes is használni.

Vakut felkapcsolja és befényesíti a lépcsőket, kulcslyukakat stb.

Letöltés

   

FolderPlay (aug. 16)

Amióta ez megvan, zenehallgatásra a gyári zenelejátszót meg sem nyitottam. A működésének egyszerűsége az Apple szoftverek letisztultságával vetekszik, ám itt a design-t nem vitték túlzásba.

A lényeg, hogy egyszerűen nincs más dolgod ezentúl, mint felmásolni albumokat a neked tetsző mappaszerkezetbe, ezután egyszerűen a folderplay a mappaszerkezet tartalmát fogja játszani sorban. Ennél több nekem nem is kell, ám ezt nem tudja a gyári lejátszó nyújtani. Persze egyenként is ki tudod választani a fájlokat és lejátszani, léptetni, "tekerni"

Ezen kívül persze a puritán külső még tartogat meglepetéseket, mint pl. a Gapeless lejátszás, vagyis folyamatos lejátszás a számok közötti szünet nélkül, amire a gyári lejátszó szintén nem képes, vagy pl. az ac3, wav, illetve a flac, ape/mac lossless fájltípusok támogatása, amire a gyári lejátszó szintén nem képes, hát ez azokat is lejátsza.

Letöltés

   

Valuta

Saját készítésű Widget, továbbfejlesztése tervben van, egyelőre 3 valutát tud, főleg azoknak jó, akik a deiza hitelük miatt izgulnak. Az adatok forrása az MNB honlapja. (mnb.hu)

Letöltés

   

Sztaki szótár

Saját készítésű Sztaki Widget. 0.2-es verzió, továbbfejlesztésére a közeljövőben szánni fogok időt, hogy pl. ne legyenek ilyen apók a betű, de egyelőre kilinkelem ezt is.

Letöltés

   
(a képre kattintva nagyobb méretben is megnézheted)

 VNC+

VNC kliens, vagyis távirányító program. Minden platformra van VNC szerver, ezt a számítógépre kell telepíteni, a Windows-ra való szerver-t itt tudod letölteni:

Ultra VNC server for Windows

A szervert beállítani most nem venném végig, hogyan kell, nagyjából egyértelmű annak, aki picit ért hozzá.

A kliens pedig mindent tud, amit tudnia kell, kattintás, szövegbevitel, nagyitás, komplett távirányítója lehet egy PC-nek, főleg, ha meg tudod oldani a Wake-On-Lan-t a gépeden, akkor bármikor mobilról el is tudod indítani, használni, majd kikapcsolni.

VNC+ kliens letöltése

   


 

 

Time Machine 2

Ez egy visszaszámláló, stopper és óra program.

A visszaszámláló és stopper részen a tárcsákat úgy a legkönnyebb állítgatni, ha tudod, hogy nem mindegy, hogy fent, vagy lent bököd meg a tárcsát. A Design nagyszerű, haggal is jelez.

Az óra rész nem engedi kikapcsolni a világítást, így hosszabb ideig maximum töltőn az asztalon munka közben érdemes használni, bár sok gyakorlati haszna nincs ennek a funkciónak, viszont ez a része is jól néz ki.

Letöltés


Time Machine (1)
A Time Machine 2 nekem sokszor problémázott, így inkább az első verziót használom.
Letöltés

   

OVI áruház

Akár az iPhone Appstore-ja, a Nokia is megcsinálta a saját áruházát. Ovi.com-on kell regisztrálni, az áruház programjához a mobil gyári böngészőjével ezen a címen lehet hozzájutni: http://store.ovi.mobi/

Ezek után, a programban bejelentkeztek és irány az Application > Search

Keressétek az  "Opera" szóra, ekkor elérhetitek az aláírt Ovis :) verziót, ami egyrészt nem kérdez folyton, hogy engedélyezed-e a következő lépést, vérbe idegesítve a usert, azonkívül ez valami újabb verzió, ami nem fog folyton kilépni.

   

Shazam

A zenefelismerő!

Nem tudod egy szám címét amit adnak a rádióban, vagy egy kávézóban szól? Kapd elő a telefonod és indítsd el ezt a programot. Nyomj a Tag Me-re és próbálj meg közel menni a hangszóróhoz! 10 másodperc múlva megmondja, mi a szám előadója és címe!

SonyEricsson-okban TrackID néven ismert, de az egy másik adatbázist, a Gracenote cég adatbázisát használja, a Shazam saját adatbázissal dolgozik.

Letöltés

(nem kell szignózni)

   

Putty 1.50

Egy tökéletesen használható SSH kliens. Bejelentkezésnél nekem el kellett fektetni a telefont, és fektetett kijelzőn láttam csak az ssh console-t, de utána vissza forgathattam, már úgy is látszott.
A kép teljes kijelzős nézetben készült. :)

Letöltés

   

Salling Clicker

PC távirányító. A PC szoftverben létrehozott scripteket azonnal mutatja a telefonra telepített kliensben. Bluetooth és WIFI kapcsolattal is működik, vagyis WIFI-s routeren keresztül.

Alkalmas pl. film nézés közben vezérelni a filmet, vagy az egész lakásban Wifi segítségével számot váltani a winamp-ben, ha pl. konyhában ténykedsz és feltekerted a hagerőt, vagy rádiós fülhallgatóval távol vagy a géptől. :)

Pc szoftver letöltés

S60v5 kliens letöltés

   

Total Forwarder

Az egyetlen jó megoldás, amit találtam sms-ek továbbítására. Ha szabira mész, akkor a céges telefonodon nem csak hívásokat, hanem sms-eket is továbbíthatod egy kollégád számára. S60v3 és S60v5-re.

Letöltés

   

Smart Settings 2.50 CODePDA

A Dil-es változat nem megy 5800-n. Ennek reg kódja: 00000

És, hogy mire jó? Pl. az XpressMusic gombra egy egyedi menüt lehet tenni, amit át is variálhatsz. Nem csak a slider-el lehet unlockolni a telefont, hanem más egyedi kombinációval is. Ki tudod kapcsolni pl. egy külön profilban az autómata billentyűzárat.

Letöltés

(szignózni kell)

   

VirtualKey

Vannak régebbi programok, főleg S60v3-asak, amiket csak úgy lehet irányítani, ha gombjaink vannak. Bár már egyre inkább szükségtelen, mert már szinte minden programot átírtak Touch-osra, de ha valakinek mégis hiányzik egy régi program, ez hátha használhatóvá teszi.

Letöltés

   

SmartTouch

Számítógép távirányító program. Én pl. filmet számítógépről nézek, kiteszem tv-re. Így a filmhez jól jön egy távirányító. Windows Widcomm driver-ével működik csak. Python 1.9.4-es is kell a telefonra.

Letöltés

Videó

   

BlackBoard

Rajzoló program, krétával és szivaccsal. Igazán élvezetes firkálni vele. Nagyon élethűre sikerült a szivacs maszatolása is.

Letöltés

   

QuickMark

Vonalkód (QR, Datamatrix) olvasó.

Ellenőrzés:

Letöltés

Kód generátor

   

BTSwitch

Egyszerű program, igazából az ikonnál többet nem láttat magából, funkciója pedig egyszerűen annyi, hogy telefonunkon a Bluetooth-t kapcsolja ki-be, anélkül, hogy a menüben kéne túrkálnunk.

Letöltés

(szignózni kell)

 

Opera Mini

Erőssége a gyorsasága. A Java nyelven írt böngésző gyermekbetegségei ellenére olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami egyedülálló jelenleg. Egy Proxy-n keresztül dolgozik, képes az oldalakon a képeket olyan mértékben tömöríteni, hogy gyakorlatilag a sok MB helyett 20kb-ból elintézi egy komplett weblapot. Adatforgalomban és letöltési sebességben ez sokat számít.

Letöltés mobil gyári böngészőből: http://operamini.com

 

WorldMate

Időjárás, világóra, valutaárfolyam stb. Minden féle gyors információ, ami egy külföldi utazáshoz fontos lehet. Ebből én a valutaárfolyam menüpontot (Currency) szoktam használni, nagyjából az MNB adatait hozza, ami végülis az Operamini-vel is ellenőrizhető. :)

Letöltés

 

Profimail

Na erről a programról órákat lehetne mesélni. Első telefonra megvásárolt programom. A LonelyCatGames nevű csapat alkotása. Imap, Pop3 támogatással, de azon belül mindent tud, amit egy levelező kliensnek tudnia kell. A gyári levelező klienstől 1000x jobb, több beállítási lehetőséggel, csatolt fájlok kezelésével, amit nem mindig jól csinál a gyári levelező kliens. Ára átszámítva olyan 6400 forint, viszont ezért cserébe minden frissítést megkapsz és telefoncserénél átregisztrálhatod az új telefonra ingyen. Magyarul örökre a tied lesz a program. Tört verziója nem használható, mivel interneten első dolga ellenőrizni, hogy megvetted-e. Már nem is próbálkoznak a törésével. Túl ügyes a fejlesztőcsapat.

Letöltés

 

PaderSyncFTP

Tudomásom szerint S60v5-re egyelőre ez az egyetlen használható FTP kliens. Bár Java nyelven íródott és nem is annyira könnyű használni, de legalább működik. Attól függetlenül amint lesz S60v5-re normális kliens, azonnal cserélem. :)

Letöltés

 

Nimbuzz

Legjobb messenger kliens, egyesíti magában GoogleTalk, MSN, Skype, Yahoo stb. klienseket, nettelefonálás, vagy VOIP funkcióval is akár, bár ezeket nem használom, csak írni szoktam pár üzenetet vele, arra a legjobban használható, masszív kliens, fájlküldés és fotóküldés... Én erre szavazok, nálam a Fring valahol hátul kullog, a LonelyCatGames ingyenes Slick nevű hasonló programja se rossz, de el szokott szállni és nincs benne Skype támogatás.

Letöltés

 

UA Change

Ez egy Python környezetben íródott okosság, amivel lehet Useragent-et váltani. Miért is jó ez? A telefonunk még új. Nem minden web/wap szolgáltatásnál van még beirányítva, pedig képes megtekinteni és letölteni tartalmakat. Ezzel a programmal elhitetjük a szerverrel, hogy mi pl. egy N95-össel jöttünk, vagy egy iPhone-al, ezáltal ezekre a telefonokra kínált tartalmatkat tekinthetjük meg, illetve tölthetjük le.

Letöltés

 

Best Taskman

Egy csodás task manager, igazából én az összes között ezt találtam a legkényelmesebbnek, hogy háttérben futó processeket is ki tudjak lőni, vagy ha beáll egy program, mint a gerely, ezzel a másvilágra lehessen küldeni (kill).

Letöltés

 

GarminXT

Jelenleg ez a legelterjedtebb és ez a leginkább teljes értékű navigációs program S60-asokra. S60v5-re a v5.00.30, vagy újabb való. Elemzésébe nem akarok nagyon belemenni, 3 nagyobb hibája van, picit lassú, a kedvencekre navigálást csak trükkel lehet használni (Minden alkalommal, mikor egy új kedvencet adtál hozzá, a következő lépéseket kell tenned: Saját adatok Exportálása > Kedvencek törlése > Saját adatok importálása), a térkép "huzogatásánál" néha lefagy a program.

Letöltés

További információkat találsz a programmal, térképekkel kapcsolatban az 5800.blog.hu ezzel foglalkozó bejegyzésében.

 

XpressNote

Ez egy jegyzetfüzet, pontosan úgy működik, mint egy sima jegyzetfüzet, amire ceruzával írsz. Van radír is, képként lehet lapokat elmenteni, illetve a program maga is dátumhoz kötötten menti a lapokat és lehet visszanézni később, módosítani stb.

Letöltés

 

AccuWeather Widget

Csupán egy widget, viszont mindent tud, amit tudnia kell, pozíciókat lehet elmenteni, benne és időjárásra vonatkozó adatokat lehet internetről lekérdezni, felhőtérképpel előrejelzéssel stb.

Letöltés

 

BarcodeReader (Vonalkód)

Napjainkban kezd hazánkban felfutni a QRcode illetve Datamatrix kód jellegű promózás. Azon munkálkodnak, hogy elterjesszék a mobilosok körében, mert sok lehetőséget látnak benne. Ez a Nokia gyári "Vonalkód olvasója".

Letöltés

QR kód generátor: http://qrcode.kaywa.com/

Működését ellenőrizni tudjátok ezzel a kóddal:

 

PhoneTorch

Elemlámpa program. Az 5800 fotózáshoz használt dual ledjét is tudja használni világításra. Sokan állítják, hogy veszélyes lehet, hogy kiég a lámpa. Szerintem ez hülyeség. Videózásnál is be lehet kapcsolni a led fényt, pedig lehet akár 1 óra hosszú videót is felvenni. Nokiáék azért csak tudják mit bír a ledjük. Más típusnál lehet, hogy fennáll ez a gond, de ennél nem hiszem.

Letöltés

 

Handy Safe Pro

Jelszavak és egyéb titkos információk tárolására szolgáló program. A program maga is jelszóval védett, tehát gyakorlatilag egy széf, ahova fontos feljegyzéseket tudsz tárolni. Ha úgy felejted a programot, kb. fél perc múlva bezár, nehogy valaki rápillanthasson. A dolog pikantériája igazán az, hogy van egy pc-s kliens is mellé, amit gyönyörűen szinkronizálni tudsz a telefonoddal, így a bejegyzések mindkét helyen meglesznek. Arról nincs infóm, hogy törhető-e ez a program, de hacsak nem lopják el a telefonodat, akkor egy nagyon hasznos és biztonságos program.

Letöltés

 

The Pencil

Aki pl. N95-ről tért át 5800-ra, az bizonyára pár nap alatt rájön egyik hiányosságára az 5800-nak. A tömeges kijelölés. Csak úgy tudsz kijelölni, hogy Opciók > Kijelölés > Megjelölés... Brrrrrrr... nagyon hosszadalmas. De erre írta valami orosz fazon ezt a progit. Na hát ez pont azt tudja, hogy tartasz egy gombot, amit előtte meg kellett adni és a cerkával jelölgeted ki az elemeket.

Instrukciók:
- Telepítsd fel
- Indítsd el
- Ahol a piros hátteret látod, ott nyomd meg a zöld gombot (hívás, kagyló felvétele). Másra is lehet állítani, de vigyázz, mert mindent arra ceruzára állít, amit utoljára nyomtál, amíg ki nem lépsz belőle, screenshotot is csak úgy tudtam csinálni, hogy az xpress menüt hoztam elő.
- Nyomj a mentés gombra és visszával lépj ki
- Ezután a zöld gomb olyan lesz, mint a ceruza a régebbi telefonokon. A hívnak persze fel tudod venni a zöld gombbal.

A program automatikusan elindul a telefon bekapcsolásánál. Ha nem szeretnéd, hogy fusson, a Taskman-nel ki kell lőnöd a processek között.
Ha nem szeretnéd, hogy induljon bekapcsoláskor, a KillMe nevű programmal tudod ezt beállítani.

Letöltés

 

Google Maps

Egy külföldi fórumon, ahol ezt a programot tárgyalják, ezzel nyitottak "Works like a dream". Ezzel nagyjából le is írták, mire lehet számítani, térkép és műhold módban térképezhetünk, használja a GPS,t útvonalat tervez, navigálásra ugyan nem jó, de a műhold térkép nagyon jópofa, főleg így érintőképernyővel.

Letöltés

 

Screenshot

Képlopó program. Teszi amit kell, kamera gombbal szoktam használni úgy, hogy csak focus pontig nyomom az exponáló gombot, így a shot elkészül, de a kamera program még nem indul el.

Én a 2.80-as verziót használom, újabbal nem is foglalkoztam, mert ez tökéletesen működik.

Letöltés

 

Timer

Egyszerű, de nagyszerűen használható stopper program.

Letöltés

 

FreeUnRAR

Fájlkezelőnek én pl. az X-plore-t használom, ez boldogul többnyire a tömörített formátumokkal is, de előfordul, hogy olyan rar-ral találkozik, amibe beletörik a bicskája. Ezért használom ezt a FreeUnRAR programot a rar-okhoz, méghozzá úgy, hogy az X-plore-ban a társításnál hozzáadtam a rar-hoz és így minden rar-t ezzel nyit meg. Még nem volt olyan rar, amit ne tudott volna kicsomagolni. Egyszerű, gyors és csak teszi amit kell.

Letöltés

   
 

Zip manager

Alapból nem kapunk a telefonhoz Zip tömörítő és kicsomagoló alkalmazást, viszont a telefon menüjében van egy Letöltés gomb  na erre kattintva a Nokia által gyártott, illetve ajánlott programok láthatók a készülékhez (hálózat szükséges hozzá) Navigáljatok az Alkalmazások > Üzlet > Zip manager-re. Ez ingyenesen letölthető, de a legtöbb itt fellelhető program fizetős.

   

QuickOffice

Word, Excel, Powerpoint. Gyakran ezek nyílnak meg számítógépen, amikor emailben kapunk egy fájlt. De mi van akkor, ha telefonról nézzük? Nos akkor ezzel megtekinthető, többé kevésbé minden szükséges funkcióval. 2007-es office alkalmazásait is támogatja. Telepítés után újra kell indítani a telefont.

Letöltés

   

HandwritingCalculator

Ez igazából inkább jópofa, mint használható, bár lehet, hogy valaki erre esküdne. Minden esetre érdekes ötlet és megvalósítás a Nokia Beta Labs-től.

Írd a műveleteket ceruzával, egyenlőség jelet téve a végére kiszámolja az eredményt, ha valamit elrontottál, satírozd be a ceruzával, mert ez jelenti a törlést.

Letöltés

   

DeviceInfo Widget

Néhány info a telefonunkról, csak egyszerűen.

Letöltés

   

X-plore

A LonelyCatGames fájlkezelője. Alapból demo, ami indítás és kilépés esetén 3 idegesítő másodpercet számol vissza. Ezt lehet kb. 2400 forint (átszámolva) megvásárolni. Meg is tettem, így ez a második program, amit megvásároltam telefonra. Szerintem a legjobb és legjobban használható fájlkezelő. Egyedi kiterjesztés társítás, ki-be csomagolás, az üzenetekben lévő (pl. bluetooth fájlküldésből adódó) fájlokat képes listázni és kezelni és mindezt nagyon gyorsan. Egyedül a fájl keresésnél a mintaillesztéssel gyűlt meg a bajom, mert pl. a keresett "*profimail*.*" értéknek a találata bármelyik fájl lenne, bármilyen kiterjesztéssel, ami tartalmazza a profimailt, de ebben az esetben a program az összes fájlt listázza (fagyásveszély), viszont a "profimail*.*" keresés tökéletesen visszaad minden profimail kezdetű fájlt, mellesleg a keresés nem kis-, nagybetű érzékeny.

Letöltés (és vásárlás)

   

Google Translator

Internetes adatbázis használó google fordító. Egyedüli gondja még, hogy a magyart nem támogatja, de várok az alkalomra, amikor fogja.

Letöltés

   

ScratchPad

Ez a program az XpressNote alternatívája, mely Python nyelven íródott, ellentétben ezzel, ami Java nyelvén van megkomponálva, így teljesen önálló program, indítás és bezárás kicsit lassú, a toll nagyon vékonyan fog, ami számomra hátrány és nem tudja képként menteni a jegyzetet, kizárólag ScreenShot programmal együtt lehet képként menteni a jegyzetet.
Ennek ellenére teljesen megbízható és egyszerű használni.

Letöltés

   

Modo (HelloOX 1.03-1.04)

A HelloOX program a telefon hack-elésére való, ez a csomag viszont feltesz egy Modo nevű fájlkezelőt is, ami valamilyen rejtélyes okból akkor is tudja a rejtett fájlokat írni olvasni, amikor mások nem. Ám nagyon egyszerű, igazából meg sem közelíti tudása az X-plore-ét.

Letöltés

   

Adobe PDF LE 2.5

Még 40 megás pdf-eket is gond nélkül megnyit a telefonon. Pedig az 5800 nem egy N szériás kütyü, tele szabad rammal. A gyári ingyenes 1.5-ös semmire nem jó ezzel szemben.

Letöltés

   

KellMe

Vannak processek, amik bekapcsoláskor elindulnak. Ezzel telerakva rögtön a memóriát és zabálják a procit, fogyasztják az akksit. Csak mert pl. Garmin-ék csináltak egy progit, amivel megkapod azt a hasznos funkciót, hogy ha beteszel egy új memóriakártyát menet közben, akkor megkérdezi, hogy indítsuk-e a Garmint. Nagyon nem fontos alkalmazás. A legtöbb embernek teljesen felesleges. :) A neve TSRautostart.exe, amit az új változatban már ki lehet kapcsolni, de lehet más program is, ami futtatja a démonját, pl. a Nimbuzz. Ezeket lehet kinyírni vele bekapcsolás után automatikusan. Removable fülön azok maradnak, amik kinyírhatóak, Protected fülön azok, amiket nem akarunk elkaszálni bootolás után.

Letöltés

   

PhoNetInfo

Hasznos infók a telónkról. Ha nem jelenik meg a füleket lapozó nyilacska, kezdjük el masszírózni a helyét és meg fog jelenni.

Letöltés

   

CarPack

Nincs drága kihangosítód a kocsiban? Folyton lemerül a headset? Van a telefonnak beépített kihangosítója is, ami ráadásul egészen jól használható. Viszont nyomni kell a kihangosító gombot. Viszont van ez a CarPack, ami épp az autós helyzetekre kínál pár hasznos funkciót. Automatikusan felveszi a telefont, ha csörög, automatikusan kihangosít, vagy automatikusan elutasít, akár sms válasszal is. Nagyon remek ötlet, használtam is N95-ön, de ezen sajnos nem működik rendesen. Nem sokmindenre lehet használni. Csak azért teszek említést róla, mert várom nagyon az újabb verziót. Aktiválni Opciót > Change kattintással lehet.

Azért kilinkelem az aktuális verziót, lehet próbálkozni:
Letöltés

   

MobilePaint

Egyszerű rajzoló program. Igazából nem ez a legjobb a telefonra, de egynek elmegy.

Letöltés

   

Paint Pad

Na ez pedig a jobbik rajzoló program.
Gyakorlatilag majdnem mindent meg lehet csinálni vele, mint windows alatt a paint-el.

Letöltés

   

PhotoBrowser

Egy igen érdekes fénykép nézegető progi a Nokia Beta Labs-től 3D-s nézetben szaladhatunk a képek során balra, jobbra. A képeket behozva vízcsepp és hagyományos nagyítást is kipróbálhatunk.

Videó

Letöltés

Letöltés újabb verzió 0.95

 



Games:

Diamond Island 2

Készült második rész is, még jobb, mint az első. Újítás a kezelésben pl. hogy körülnézhetünk a pályán, anélkül, hogy görgetnénk a totemet, illetve fektetett üzemmódban működik.

A játék lényege megmaradt, csak újabb pályaelemek kerültek be és persze teljesen új pályák.

Letöltés

   

Tic-Tac-Toe

Avagy ötödölő... pontosabban itt negyedelő, mert 4 körrel, vagy kereszttel már lehet is nyerni. Nem nagy kihívás, de szórakozni jól lehet vele.

Letöltés

   

QuickBlock

Baromi egyszerű játék, fogd a ceruzát és a sárga kockát mozgasd úgy, hogy a zöld kockákhoz ne érjen. Közben a zöldek pattognak, osztódnak, gyorsulnak. Egyre nehezebb követni. Néha kapunk egy kis X-es golyót, azt megütve le lehet lőni az ellenséges kockákat.
Maradj minél több ideig a pályán!

Letöltés

   

Solitaire

Legjobb pasziánsz játék Tubira.

Letöltés

   

Dice Box

Kockadobálás. Kihasználja a giroszkópot és az érintős kijelzőt is.

Letöltés

   
 

 MicroPool

A legjobb biliárd játék, ráadásul magyar készítőtől.

Játék letöltés

Újabb keygen letöltés

   

Tropical Towers

Majmoknak kell létraszerűséget építeni A ponttól B-ig, hogy 5 majom, 5 banánt fel tudjon venni. Szórakoztató, humoros, szép grafikával.

Letöltés

   

Tetris

Tökéletesen megoldott tetris játék érintősre.

Letöltés

   

Spd Puzzle

Talán az eddigi legjobb játék s60v5-re.

Videó

Letöltés

   

Diamond Island

2x1 egység totemet kell a helyére gördíteni különböző alakú és trükkös szigeteken. Egyszerűnek hangzik, de néha nem az. Az irányítás nagyon könnyű, a grafika pedig gyönyörű.

Letöltés

   

The Sims 3

Embergocsi, emberszimulátor. Az irányítás elfogadható, a grafika sem csúnya, jó angol tudás alapfeltétel. Lehet emberünkkel munkát keresni, asszonynak valót keresni, etetni, szórakozni... bármit, amit a való életben. :)

Letöltés

 

 

Oldalak, amiket ajánlok az 5800-hoz:

Címkék: nokia technika 5800

A bejegyzés trackback címe:

https://labigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr801126168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simo90 2009.06.23. 15:12:04

hali
igen jó ez az oldal , nagyon sok programot tettem már rá a telómra ezek közül, és ezek leagább működnek is. Esetleg még megmutathatnád azt is hogy milyen témákat használasz, az is biztos érdekes lenne
így tovább és köszi !

labigabi 2009.06.23. 17:38:29

@Simo90: Szia!

Köszi, örülök, hogy tetszik. Igazából témákból próbáltam már ki párat, de rosszabbnál rosszabbak vannak így én a gyárit használom, egyedi háttérképekkel. :) De, megpróbálok majd találni használható témát, csak a legtöbb jól néz ki, de olvashatatlan, vagy csak épp valahol bele futnak a pl. "fekete alapon fekete betűk" hibába.

Banderas001 2009.07.03. 08:29:30

Hali.
Szeretnék kérdezni töled valamit?
Mégpedig, hogy tudsz-e nekem szerezni egy eredeti mini lemezt amin rajta vannak a telepítő programok a telefonhoz, ugyan is a céges gép megőlte teljesen a lemezt?! vagy egy olyan oldalt vagy portált ahol ezeket a gyári programokat le lehet tölteni, vagy ha neked is megvannak még kérlek ragd már fel nekem!!!
Tisztelettel ellőre is köszönöm.

labigabi 2009.07.03. 09:09:55

@Banderas001: Szia! Eredeti lemezt szerintem képtelenség szerezni. Feltölteni feltudom neked valahova.

Alby 2009.07.06. 21:55:15

Jó az oldal gyerekek,,igénybevettem sok-sok progit,és használom .
Köszi Gabi

Xipho1 2009.07.26. 10:23:49

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy hogyan tudnák a telefonomra-ról és a saját gépem között Wlan-on keresztül adatokat másolni!
Ehhez kell valamilyen program, vagy valahogy megy alapból is?

labigabi 2009.07.26. 14:05:08

@Xipho1:
A neve SymSmb:
www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=19231

A pc-n megosztott mappákat láthatod vele, ha írási jogod van rá, akkor tudsz is a telefonnal módosítani, létrehozni, törölni.

Lacce 2009.09.29. 21:50:50

Jó oldal gratula hozzá :) csak így tovább....5800 a powa :D

Kapus Tomi 2009.10.14. 19:54:47

Jó az oldalad és a linkek is használhatók!:) Gratula!
Ha valaki ragaszkodna az msnhez, itt egy használható link 5800-hoz!
www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/descriptions/internet/windows_live_messenger_for_nokia_5800.htm
Csak, hogy bővítsem egy kicsit a listád!:)

Vehicular cyclist 2009.11.01. 16:00:10

Hello, nagyon jó az oldal. Sajna azonban itt sem találtam megoldást a mostani legnagyobb problémámra: a legújabb firmware-rel sem működik a podcasting program. Már meg sem nyílik. Amíg a Nokia meg nem csinálja rendesen, addig kellene valami megoldás. Nem találok, mert gondolom a fejlesztők meg nem mentek rá..... Pedig amikor müködik a gyári, akkor nagyon kényelmes. De nem lehet kéthetente hard resetelni a telót.....

speedicon 2009.11.22. 14:16:34

Hali!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy az MSN Wifi-n keresztül is megy?
Meghogy most szeretnék venni egy nokia 5800-t és nemtom h megéri-e.
Szerinted?És ha igen akk szted kék vagy piros:)?
Köszi szépen!!

speedicon 2009.11.22. 18:03:37

Újra én.Bocsi csak még azt elfelejtettem megkérdezni h az az időjárásos netes vagy nem?És ha netes akk fizetős?Ja és még egy.Alapban egy 5800-án rajta van a piros,kék és szürke téma?Nagyon tetszik a honlapod!!:)Nagyon szépen köszi!!

labigabi 2009.11.23. 00:09:13

@speedicon: Szia! Természetesen minden internetet igénylő program működik Wifin keresztül is, így az MSN is. A piros, kék és ezüst/fekete színű változatok között elvileg nincs különbség, csupán a gyárási időben. A pirosnak volt 2009 február előtti gyártásúaknak egy hangszóróhibája. Mindegyiket cseréltetni kellett, így a legbiztosabb ezt elkerülni az ezüst/fekete változattal lehet, ugyanis ezek később lettek kiadva, február után, így mind mentes ettől a típushibától.

labigabi 2009.11.23. 00:16:45

@speedicon: Az időjárásos progi internetről szedi a friss időjárási adatokat, ami lehet wifi, vagy mobil internet. Számolni úgy tudsz vele, hogy egy internet kapcsolat létrejötte alapból 10-11 kB adatforgalom, erre még rájön az adatok lekérdezése, ami szerintem belefér 10kB-ba, így összesen 20-30kB adatforgalmat jelent egy időjárás lekérdezés (maximum) a saját mobilinternetes díjcsomagoddal ebből nagyjából ki lehet számolni, ha napi egyszer megnézed pl. az max 700-750kB, de ez szerintem erősen a plafon. Plusz, ha wifin használod, akkor persze ettől is mentesülsz.

Alapból csak készülék a saját színével azonos téma van rajta, de rátehető a többi is utólag.

Ezüst/Fekete: www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=23106

Piros: www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=22765

Kék: www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=22764

speedicon 2009.11.23. 18:58:32

Köszönöm szépen a segítségedet!:)

Szusi 2009.11.29. 13:25:09

Szia Nekem egy olyan problémám van, hogy sikerült lehúznom a telot usbről leválasztás nélkül és bizony nem tett jót neki, mivel most a főképernyőn hiába nyomok rá bármire az érintő kijelzőn nem reagál semmire se csak jelzi hogy igen rányomtam de nem tesz semmit, a hivatkozások meg se jelennek csak a helyük van ott de azt is kibírom jelölni, a zöld gomb sem reagál és a piros se egyedül a menü gomb nah meg a bill zár plus xpress gomb. nem tudom mitévő legyek. probáltam újra inditani erre nem is kapcsol be most már úgy hogyha benne van a memória kártya és csak akkor kapcsol be ha kiveszem.
Most újra kéne rakni a telot?még garanciás szval t-mobilba vigyem vagy megcsináljam magam, mondjuk s605800ra csak angolul találtam.
Elöre is köszönöm válaszod

Üdv Attila

lilla0301 2009.11.30. 12:36:52

Szia! Először is gratulálok az oldalhoz, még csak egy hetes a telefonom, de máris nagyon szeretem, köszönhetően Neked, amiért ilyen szuper alkalmazásokkal tudtam megtölteni..
Mint profi felhasználóhoz lenne egy kérdésem, megköszönöm ha segíteni tudnál: témaszerkesztő programot töltöttem le, többé kevésbé sikerült egy témát összehoznom, de a telefor tanúsítványhiba miatt nem telepíti. Mi a teendő?
Köszönöm válaszod, Szép napot!
Üdv: Lilla

labigabi 2009.11.30. 13:39:31

@Szusi: Szia!

Neked segíthet a következő bejegyzés:
labigabi.blog.hu/2009/08/19/5800_usb_bug#more1321522

Üdv,
Gábor

LaBalázs 2009.12.02. 18:58:47

Szervusz!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Te milyen képernyővédő fóliát használsz?
És még hogy hol lehet találni Tubihoz témaszerkesztőt?
Balázs

david15 2009.12.07. 19:44:57

Szia!
Gratulálok az oldalhoz, nagyon eltaláltad. Szerintem ez a legjobb 5800-ás oldal. Mivel Te ennyire értesz hozzá, biztos tudsz nekem segíteni a következőben:
Feltelepítettem a telefonomra a Smart Touch-ot + a Pytont ( a telefon memóriájába mind a kettőt ) , a gépre szintén. A gépem ketté van particionálva. Belépek a programba, elindítom a keresést, megtalálja a gépet, kapcsolódnak is egymáshoz, mégsem történik semmi. Szernék kérni egy kis segítséget, amit előre is köszönök! További sok sikert az oldalhoz, továbbra is tégy sok-sok jót az oldalra is, és velünk, felhasználókkal is! Köszönjük!

labigabi 2009.12.08. 01:08:15

@david15:

Köszönöm szépen Dávid!
A Smart Touch-ot mire szeretnéd használni? Mert, ha a gép távirányításán kívül nincs semmi extra igényed, akkor a Salling Clicker szerintem jobban megfelel erre a célra.
Igyekszem jókkal szolgálni és jókat tenni mindenkivel. :) Szívesen!

david15 2009.12.08. 23:16:14

Kipróbáltam, tényleg megfelel ez a program arra, amire nekem kell. Már csak azt szeretném kérdezni, hogy: Csak a Media Playert tudom vele irányítani, vagy esetleg be lehet-e állítani például a BS playert is? Köszönöm válaszod, most is és előre is!

david15 2009.12.09. 11:13:32

Szia! Sikerült beállítanom a BS Playert, tökéletesen működik! Több kérdésem nincs, nem "zaklatlak" tovább. :) Köszi!!!

zhongyumotor 2009.12.18. 01:05:35

szia.tényleg nagyon jo az oldal,örülök h rátaláltam!!!!!szenvedek egy problémával,hátha tudsz segiteni,szedtem le témákat wifin kersztül amik késöbb kiderültek h nem tetszenek,ám de most nem tudom letörölni őket ugyanis nem tudom h hova tette magának,és nem találom meg! a beállitásokban meg a témák között nincs opcióba törlés.sztem lehetetlen feladat,de örülnék h tudnál segíteni.elöre is köszi!!!!!

citronyecki 2009.12.23. 22:02:12

Szervusz! Letöltöttem pár progit, jó cuccokat gyűjtöttél össze! Viszont kéne egy kis segítség, remélem tudsz segíteni, vettem egy nokia 5800 át és angol menüs, valahogy rálehet tenni a magyar szoftvert, vagyis rátudom én rakni valahogyan, van valami szoftvered amivel tudok rárakni magyar nyelvet, vagy ilyesmi? A választ és a segítséget előre is KÖSZÖNÖM! Üdv.

Viktor26 2009.12.26. 18:23:07

Üdv!
Csupán azért regisztráltam be, hogy gratuláljak az oldalhoz, ami leegyszerűsítette az új telefonom okozta kezdő bizonytalanságaimat és nehézségeimet.
Most járok úgy a felénél a telepítésekben :)

Ja egy kérdés: Miért dob ki a nokiaprogramok.hu pl az adob-nál vagy a paint-nél, hogy korlátozott letőltés és reg szükséges, amikor regisztrált vagyok 3 éve?

Köszi mégegyszer, és csak így tovább!

labigabi 2009.12.26. 18:28:59

@zhongyumotor: Szia! Bocs a késői válaszért!
A megoldást itt találod:
www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=107&t=140

"Miért nem tudom a kártyára telepített témákat törölni?
Általában témákat célszerű a telefonra telepíteni, mert ott egyszerűbb a törlés. Ha a kártyára lett telepítve a téma és nem lehet törölni, akkor újra fel kell telepíteni, de a telefonra.

Miért nem tudom a kártyára telepített témákat törölni? -kiegészítés:
Ha kártyára telepítettük a témát és a telefonra telepítés sem sikerül, akkor adatátviteli módban (persze a pc-n be kell állítani, hogy rejtett fájlok megjelenítése) meg kell keresni az E:\Private\10207114\Import mappát és ott vannak a kártyára telepített témák,ezeket kell kitörölni. "

labigabi 2009.12.26. 18:32:52

@citronyecki: Szia! Ahhoz, hogy az angol menütől meg tudj szabadulni, Product Code-ot kell változtatni a telefonon. Elméletileg ez garancia-vesztéssel jár, de mondanak ezt is azt is.

Product code-ok 5800-hoz: www.nokiausers.net/forum/nokia-5800/23038-nokia-5800-product-codes.html

Leírást a folyamatról itt találsz: www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?t=26&f=64

labigabi 2009.12.26. 18:39:05

Köszönöm mindenkinek a dícséreteket, azoknak is kösznönöm akinek elfelejtettem eddig megköszönönni! :)

@Viktor26: Valószínűleg az a gond, hogy a session/cookie kezelésben a nokiaprogramok.hu és a www.nokiaprogramok.hu cím külön van tárolva a bejelentkezésnél. Ha egyikre kattintasz, be vagy jelentkezve, ha a másikra, akkor nem. Jelentkezz be mindkettőn és így sosem fogsz többé az általad írt hibába ütközni.

Hancsl 2009.12.28. 01:46:35

Isteni az összeállítás, köszönjük!
Viszont most sikeresen elrontottam vmit, a segítségeteket szeretném kérni.
Tökéletesen fel tudtam telepíteni minden programot amit szerettem volna, aztán elkezdtem szenvedni a Python telepítésével (a Smart touchoz) de hiába akartam telepíteni, semmi nem történt... és azóta ha bármilyen alkalmazást szeretnék feltenni ez fogad:
"Biztonsági figyelmeztetés: Az alkalmazás nem megbízható és ártalmasak lehetnek a telefon számára"
Mondom neki h folytat és erre nem történik semmi, ennyi... borzasztóan idegesít h mit rontottam el, már azok se mennek fel amik ezelőtt működtek. Próbáltam resetelni a *#7370#-val de ez sem segített.
Kérek valakit, h mondjon valami ötletet h mi lehet a gond. Nagyon szépen köszönöm!

Szőkesííg 2009.12.28. 14:52:46

Szia!
Nagyon jók a feltöltések, köszi. Sok mindent tudok használni.
De lenne egy kérdésem , hogy amiket felteszek zenéket a telefonomra(N 5800) azokat h tudom használni h a zenelejátszóban is elinduljanak melyik mappába kell másolni a fájlokat? :) egyszerüen nem jöttem rá még :S
Remélem tudsz segíteni előre is köszönöm!
Szuper az oldalad!

Hancsl 2009.12.28. 20:03:36

@Hancsl: Nah, végül egy külföldi fórumon találtam meg a választ, elég érdekes!
Szóval az egész probléma lényege az, hogy hogyan jelzi ki a teló, hogy hány Gb szabad helyed van... ha pl az 1 Gb feletti helyet még 1005Mb-nak jelzi ki, akkor egész egyszerűen az telepítés leáll annál a résznél amikor megkérdezné, hogy melyik memóriára akarom telepíteni. De ha már 1.1 Gb szabad helyem van akkor tökéletes a telepítés.
Örülök, hogy megoldódott, elég bosszús kezdtem lenni...

talman 2009.12.30. 15:53:19

Hello! Biztos nagyon jók a programok, de még nem sikerült eljutni addig, hogy telepítsem őket:D . A problémám az lenne, hogy feltelepítettem mindent(Nokia programok) és már tenném rá az alkalmazást az alkalmazáskezelővel és miközben teszi rá egyszer csak kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat a telefon és a gép között. És mindig ezt írja ki, akármit csinálok. Ja meg állandóan lefagy a gépem(pedig egy elég erős gép), ha pc suite-tal kapcsolom össze a telóval. Tudnál nekem segíteni, hogy mi lehet a gond?

Előre is köszi!

nitrous 2010.01.02. 13:57:35

Hello. Nagyszerű oldal, nagyon jó hogy létrehoztad. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van e olyan program, ami a lekódolt wifi-t feltöri :), a suliba le van zárva, így nem tudok ingyen netezni , erre szeretnék megoldást.

Üdv

labigabi 2010.01.05. 13:40:19

@Szőkesííg: Szia!

Köszönöm a dícséretet! A zenéket alapból bárhová teheted a telefonon, talán a legcélszerűbb ide tenni: E:\music\-ba másolni szépen könyvtárakba rendezve.

Ezután a Zenelejátszóban a legelső oldalon egy Opciók>Frissítést kell nyomni, hogy a zenék megjelenjenek a programban is.

A lejátszási lista készítésére több lehetőség is van.

labigabi 2010.01.05. 13:41:01

@Hancsl: Ez egy nagyon hasznos info!! Ezt egy külön postban ki is tenném engedelmeddel. Köszönjük!

labigabi 2010.01.05. 13:47:01

@talman: Szia!

Köszönöm a dícséretet!
A problémád érdekes, emlékeim vannak csak róla, hogy nálam is előfordult, bár nem ezzel a telefonnal. A probléma valahol a Windows és a Pc Suite körül lehet. Sajnos csak azt tudom ajánlani, hogy Programok hozzáadása és eltávolításánál a számítógépeden uninstalláld le a Pc Suite-et és a Nokia Connectivity Cable Driver-t, ezután a nokia weboldalról ( nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_7_1_40_1_hun_web.exe ) töltsd le a legfrissebb Pc Suite-et és próbáld ezzel. Ha így is baja van, próbáld ki esetleg egy másik számítógépen ugyanazzal a kábellel, ha ott is ugyanez a gond, akkor lehet, hogy a kábel, vagy a telefon csatlakozója hibásodott meg.

labigabi 2010.01.05. 13:49:46

@nitrous: Szia!

Köszönöm a dícséretet, örülök, hogy tetszik!
Ilyesmivel még nem sokat foglalkoztam, bizonyos laptoppal, megfelelő hálókártyával és kicserélt módosított wifi driverrel lehet brute force technikát alkalmazni, ami próbálgatni kezdi a jelszavakat, ennél többet nem tudok a témáról, bár szerintem egyszerűbb keresni valakit, pl. jóban lenni a könyvtáros lánnyal aki esetleg ki tudja deríteni a jelszót. ;)

wrecsi 2010.01.05. 16:01:04

Hali, valaki tudna esetleg LCG Jukebox 2.50hez serial kódot adni lécci? :)

hyperBOI 2010.01.06. 11:16:52

Nagyon jó kis oldal, sok okosságot töltögettem!
Gratulálok!

kltz (törölt) 2010.01.11. 00:26:59

Hello!

Nagyon komoly kis összeállítást csináltál szeretnék gratulálni! Engem a VNC távoli asztal kapcsolat érdekelne bővebben de letöltöttem és nem igazán sikerült működésre bírnom. Tudsz ajánlani valami oldalt a beállításokhoz vagy tudnál párszót írni ,hogy hogyan is kéne neki indulni.

Előre is köszönöm a segítséged!
Üdv.:Kltz

labigabi 2010.01.11. 09:38:49

@wrecsi: Szia! Ez nem könnyű. Az LCG elég jó védelmet csinált a szoftvereihez. Nem igazán működnek törve a programjai. Ajánlom a vásárlást, ha tényleg azt akarod használni. Nem adják olyan drágán.

labigabi 2010.01.11. 09:39:23

@hyperBOI: Nagyon köszönöm! Örülök, hogy segíthettem. ;)

labigabi 2010.01.11. 09:42:13

@kltz: Köszönöm a gratulációt!

A VNC szerver beállításait meg tudod nézni itt: szifon.com/2010/01/05/vendeg-blogger-vnc/

Elég jól le van írva. Ha Routered van, akkor a megfelelő portot (portokat) forwardolni kell a cél gépre, az UltraVNC szerver oldali program erre a célra tökéletes és ingyenes. A fenti linken is ezt ajánlják.
A Nokiára pedig a VNC+ nevű kliens vált be nálam a legjobban. Ennek a használata szerintem elég egyszerű is.

b.david7 2010.01.14. 17:53:16

Szia.Nekem olyan problémám van,hogy csatlakozok wifire onnan belépek a játékba neten és nem engedi elingítani a játékot mert kéri a flash player 9-et!
Ezt hogy tudom kiküszöbölni mert letöltöttem de nem tudom telepíteni!Köszönöm a segítséged!ha tudsz linket is adj és magyarázd el hogy hogy tom telepíteni!köszönöm
ÜDV:Dávid

labigabi 2010.01.14. 19:45:45

@b.david7: Szia! Melyik játék is ez?

b.david7 2010.01.14. 21:34:55

www.seafight.hu ezen belépek és mikor játszani szeretnék az új ablakot megnyitja de nem indítja el mert azt írja ki hogy ez kell!
köszönöm!
ÜDV:Dávid

labigabi 2010.01.15. 09:55:41

@b.david7: Szia!

Sajnos a mobil Flash nem ugyanaz, mint a normál PC-s Flash. A mobiltelefon nem képes minden Flash-t kezelni. Így erre sajnos jelenleg nincs megoldás. Nem fog minden Flash működni rajta sajnos.

b.david7 2010.01.15. 10:29:48

köszönöm a segítséget és ha lesz rá megoldás légyszi írd meg!

b.david7 2010.01.15. 20:09:29

Szia. Letöltöttem a opera mini-t és mikor ezzel próbálom megnyitni ezt írja ki:
Kérjük,kapcsolja ki a popep ablakok blokkolását!
Erre valami megoldás?
ÜDV:Dávid

b.david7 2010.01.19. 21:06:06

@labigabi: nem tudsz olyan progit amivel esetleg működne mert nincs most semmi progi a telómon!

Berci1 2010.01.23. 22:06:53

Hello
Letöltöttem egy témát és telepítettem de után nem tudom, hogy mit csináljak mert nem jelenik meg semmi:(Tudsz segíteni?

Előre is köszönöm!

Magi89 2010.03.31. 11:07:32

Hali

Szeretném megkérdezni, hogy van e valamilyen lejátszó progi, amivel filmeket tudok nézni jó minőségben. tv-n kivetítve szeretném nézni.
előre is köszi az infót.

Magi89 2010.03.31. 11:22:09

@Berci1: Hali
Ha elmentetted a témát, akkor menj bele a beállításokba azon belül a személyes, majd témák és általános. Nekem ide mentette a témákat ,amelyeket letöltöttem.

gergo0328 2010.04.07. 20:07:41

Szia!
Az lenne a gondom, hogy ha vmit fogadni akarok bluetooth-on akkor kiírja h nincs elég hely!De a memóriakártyán van elég!SZval azt szeretném hogy egyből a memóriakártyára mentse!
Remélem tudtok segíteni!
Köszi előre is!

CoolGirl01 2010.04.13. 19:52:01

Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy ha feltelepítek egy erről az oldalról leszedett progot akkor telepítés után amikor meg akarom nyitni kiírja a teló, hogy nem kompatibilis a fájl?
várom válaszodat!

labigabi 2010.04.13. 20:54:26

Elnézést mindenkitől, akinek eddig
nem válaszoltam!

Coolgirl: a rar végű fájlokat szgépen ki tudod csomagolni, csak ezután tudod telepíteni.

Gergo: sajnos nem biztos, hogy erre van jo megoldas. Bluetooth faljt alapbol a telefonmemoriaba fogadja. Javaslom, szgeppel kabellel masold ra, igy egybol tudod a kartyara tenni.

Magi: sajnos nem a lejatszon mulik. A tv kimenete a telefonnak kicsi felbontasu, egy atlagos kis tv felbintasanak kb a fele, igy filmnezesre alkalmatlan.

labigabi 2010.04.13. 21:35:08

b.david7: az opera mini még annyira sem támogatja a flash-t mint a gyári böngésző... Sajnos a mobilok nem jutottak még el erre a szintre. Szvsz 1 év múlva jutunk majd el arra szintre.

CoolGirl01 2010.04.18. 21:59:12

Szia! Bocsi, hogy megint zavarok, de most olyan problémám van, hogy amit feltelepít a telefon programokat, azokat hova teszi?? Mert sehol sem találom a telefonon, csak a telepített fájlokban, ott meg nem lehet megnyitni. Várom válaszodat!

nokia58000 2010.04.29. 22:55:26

Szia gabi!

Nem olyan rég frissítettem a telóm szoftverét 31-40-re és az a baj vele hogy lassabb lett...pl: ha képeket akarok kijelölni és úgy törölni elég lassan csinálja meg pedig a 31-es szoftverrel gyorsabban ment. Második gond hogy néha csinál olyat hogy a képernyő elsötétül és mindenféle csíkok jelennek meg a kijelzőn és vibrálnak... és az alkalmazás kezelőt nem tudom megnyitni... rámegyek és visszaléptet a menűbe nem nyitja meg :S

Tudnál segíteni nekem?

Rife 2010.05.09. 12:51:51

SZIA GABI!!!

A SIMS 3-at nem lehet lepolteni....[lehet hogy csak en vok hulye hozza]
LECCI NEZD MEG pls.
ELORE IS KOSZI!!

Rife 2010.05.09. 12:54:21

jahh meg irj 1 emailt ha jo az emailom akos233@freemail.hu
vagy el is kuldheted emailban a simset...

nokia58000 2010.05.09. 14:34:27

Szia gabi!

Nem olyan rég frissítettem a telóm szoftverét 31-40-re és az a baj vele hogy lassabb lett...pl: ha képeket akarok kijelölni és úgy törölni elég lassan csinálja meg pedig a 31-es szoftverrel gyorsabban ment. Második gond hogy néha csinál olyat hogy a képernyő elsötétül és mindenféle csíkok jelennek meg a kijelzőn és vibrálnak... és az alkalmazás kezelőt nem tudom megnyitni... rámegyek és visszaléptet a menűbe nem nyitja meg :S

Tudnál segíteni nekem?

??

Rife 2010.05.10. 10:30:44

SZIA GABI!!!

A SIMS 3-at nem lehet lepolteni....[lehet hogy csak en vok hulye hozza]
LECCI NEZD MEG pls.
ELORE IS KOSZI!!

jahh meg irj 1 emailt ha jo az emailom akos233@freemail.hu
vagy el is kuldheted emailban a simset...

labigabi 2010.05.10. 10:40:43

Rife:
Innen is le tudod tölteni:
www.mediafire.com/file/omgcmwnj1zb/smsv5.rar

Csomagold ki a Rart és telepítsd fel, elvileg sima ügy lesz.

Coolgirl: elvileg alkalmazásokba teszi, vagy hova. Sajnos már nem nagyon emlékszem. :)

nokia58000: sajnos van úgy, hogy nem zökkenőmentes az update, valószínűleg kéne egy nagy hard resetet csinálni, csak előtte le kell menteni a cuccaidat. Utána valószínűleg gyors lesz.

Rife 2010.05.11. 10:59:39

Koszi gabi 5530 non jol muxik koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi koszi es igy tovabb.....XD

labigabi 2010.05.11. 12:48:08

@Rife: Az Úttörő ahol tud segít! :)

Zsolti1 (törölt) 2010.05.13. 18:46:32

Szia!
Nagyon bejön az oldal, bár pár dolog már fönn volt a mobilomon innen, de így is sok hasznosat találtam. Viszont nekem is lenne egy problémám:D Ezen az oldalon például a FreeUnrar olyan, hogy a tanúsítvány lejárt. Na már most én agyon állítgattam az időt, a végén már perceket állítgattam, de nem akarta elfogadni, mert mindig vagy a lejártat, vagy a még nem jót írta ki, és sajnos ezt már más programoknál is tapasztaltam (nem itt) pl a FreeSigner-nél is, de egyszerűen nem tudom megoldani. Esetleg ha tudnál valami megoldást azt nagyon megköszönném. Ja és témának ajánlom a Three-t defaultban meg a másik verzióban is (a default-ban megmaradnak az eredeti ikonok) nagyon szép, letisztult téma, nekem nagyon tetszik.

nokia58000 2010.05.14. 14:58:43

Szia Gabi!

Olvastam amit írtál a Hard Resettel kapcsolatban, csak félek megcsinálni mert olvastam olyan róla hogy mindent töröl, tehát a memó karirol is.
3 db kérdésem lenne.
1. ha kiveszem a mem karit és hard reset után viszarakom a rajta lévő programok játékok filmek zenét stb ugyanúgy fognak működni mint előtte?
2. a sim kártyát ki kel venni?
3. a symbian rendszer nem fog megsérülni tőle?

tudnál segíteni nekem?
Üdv.:

norbman 2010.10.08. 12:43:54

Szia!

Skype ot rakhatok az 5800 ra? Ha igen merre tudnám letölteni ? elöre is köszi!

simpfdavid7 2010.12.13. 12:25:00

ahoz hogy a tetris & sok egyebb jatek menyjen kell valami programot instalalni?mert nalam a tetrisben minden file "?"-el jelenik meg!
azok a .class fileok mivel nyithatoak meg vagy hogyan kell instalalni?

koszi & grat!:D

Alby 2010.12.16. 10:11:35

Szia! Volt nekem egy olyan progim amivel hivás vagy sms után villogott folyamatosan a zöld-piros-fehér gomb. Kicserélték a telóm gariba és sehol nem találom ezt a progit,de még azt sem tudom ,hogy mi volt a neve. Nem tudsz erről valami infót vagy esetleg a progit ?? /5800/ Előre is köszönöm -Alby

AliBi88 2011.03.22. 15:24:20

Hello!
Engem nagyon érdekelne egy távirányító program az 5800-ra!
Remélem még azért nézed ezt az oldalt, és tudsz nekem segíteni egy részletes leírással, hogy mi kell hozzá, meg, hogy hogyan, de olyan kellene amivel szinte mindent tudnék csinálni, mintha a gép előtt ülnék!!!
A segítségedet előre is köszönöm!!!
Üdv.: AliBi
süti beállítások módosítása