LabiGabi Net-Naplója

Hányszor volt már... "Láttam a neten azt, amikor a csávó fogta és egész egyszerűen... de mindegy látni kéne, csak már nem találom."

Linkek

Email: labigabi+blog@gmail.com

Kiemelt tag:
5800
Legolvasottabb bejegyzésem:
5800 programok amiket használok...

Fotóalbumom
Mobil Photo Blog

Kiskuss blog
Chily blog
BJucus blogja
Lilla Blogja

Filmfóbia
Irodai Patkányok

Címkék

Címkefelhő

Read me with RSS anywhere!

Jútúb Videjók: Adrenalin-kick

2008.05.31. 11:06 | labigabi | Szólj hozzá!

A torna 200 méter magasban... a daru rajongói...

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem addig nincs tériszonyom, amíg tudom, hogy van valami biztosítókötél, vagy korlát, vagy valami. Sőt én is szívesen kipróbálok sok hülyeséget . Viszont az, hogy mindenféle biztosító kötél nélkül, a Paris La Defense hotel épülete fölé emlkedő darun 200m magasságban bohóckodjon valaki, na az már valami! A videó Crane Fan néven található, amin a 3 srác (Philou, Yoyo, Jibouille) videózza és fotózza egymást, a darun, miközben lógnak rajta. Az emberre rossz érzések tudnak rátörni ilyet látva, pláne, hogy idén már két daru összecsuklásáról is számot adtak a híradók, az egyik néhány hónapja  New York keleti részén, aztán még egy, ami épp tegnap volt híradóban, de van olyan videó is, amikor épp a kamera szeme láttára dől el egy daru. A videó persze magyar videómegosztó oldalakon is fent van, ott a feltöltő nagyon ügyesen megragadta a lényeget a kérdéssel: "Vajon mi vitte rá őket erre?"
Valószínűleg a válasz egyszerű: "Adrenalin-kick".



A vonat-lovagló...

Ez valamivel régebbi sztori, de mindenképpen idevág. Sokan vannak, akik mindenféle adrenalinpumpálási kedvvel őrültségeket csinálnak. Persze kinek mi az őrültség. Van, akinek elég azt bevállalni, hogy reggel kettő helyett egy cukorral issza a kávét és máris érzi az adrenalint lüktetni az ereiben. Van akinek ez nem elég és olyan dolgokra képesek, ami ritkaság számba megy és mások őrültnek tartják. Ilyen kirívó eset a Trainrider esete is. Megjelent róla egy hatásvadász videó, amiben azt állítják, hogy a német ICE (InterCity-Express) vonat lovaglása után egy évvel meghalt leukémiában. A videó tényleg nagyon hatásos, nagyon jó muzsikákkal van mellesleg aláfestve, az első az Enya - Caribbean Blue, ezt követi egy kis Roxette - Wish i could fly, majd zárásként a Guns N' Roses - Knocking On Heaven's Door, és már telnek is a zsepik könnyekkel. Az igazság viszont az, hogy Alexander Richter (alias Trainrider), nem halt meg, nem is leukémiás, ez csupán egy ügyes videó és kitalált sztori volt, mint ahogyan azt később egy interjúban elmondja. A lényeg csak az "adrenalin-kick", ahogy mondja és persze a jegy is túl drága. 15 euro az a szakasz, amit ő egy vákum-papucson lógva tett meg.
                                 
                                             Alexander Richter

Címkék: video

A bejegyzés trackback címe:

https://labigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr99496176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása