LabiGabi Net-Naplója

Hányszor volt már... "Láttam a neten azt, amikor a csávó fogta és egész egyszerűen... de mindegy látni kéne, csak már nem találom."

Linkek

Email: labigabi+blog@gmail.com

Kiemelt tag:
5800
Legolvasottabb bejegyzésem:
5800 programok amiket használok...

Fotóalbumom
Mobil Photo Blog

Kiskuss blog
Chily blog
BJucus blogja
Lilla Blogja

Filmfóbia
Irodai Patkányok

Címkék

Címkefelhő

Read me with RSS anywhere!

Zene: "Parov Stelar azok közé tartozik, akik visszaviszik a jazzt a táncparkettre"

2008.05.29. 22:32 | labigabi | Szólj hozzá!

Zene... igen jófféle
 
Egyik kedves kollégám ismertette meg velem Parov Stelar, linzi fiatalember zenebonáját. Az érdekessége, hogy nem ritkán Breakbeat tempóra kerül egy réteg Electro, jókora Jazz-el fűszerezve.

Az első muzsika amit hallottam tőle, egy buliban szólt. A trombitaszóló még másnap reggel is a fülemben volt, pedig aznap este még a számot betemette nem egy régi és új, jó és kevésbé jó sláger és dallam, nameg persze néhány tequila, gyömbér és még ki tudja mi. Ekkor írtam azt a nagyon átgondolt SMS-t, hogy "Mi volt az a szám, hogy tü tü tűdű türüttü!?" :)
Kisvártatva jött a hívás és kiderítettük.
Ez volt a Chimbermaid Swing. Azóta nem gyengén rákattantam, olyan számok ragadtak a fülembe még, mint ShineLove, Nowhere, vagy a Good Bye Emily.


Kapcsolódó cikk, amiből a szalagcímben található idézet is való.

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://labigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr11494214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása