LabiGabi Net-Naplója

Hányszor volt már... "Láttam a neten azt, amikor a csávó fogta és egész egyszerűen... de mindegy látni kéne, csak már nem találom."

Linkek

Email: labigabi+blog@gmail.com

Kiemelt tag:
5800
Legolvasottabb bejegyzésem:
5800 programok amiket használok...

Fotóalbumom
Mobil Photo Blog

Kiskuss blog
Chily blog
BJucus blogja
Lilla Blogja

Filmfóbia
Irodai Patkányok

Címkék

Címkefelhő

Read me with RSS anywhere!

HDR és panoráma mobilon is

2010.03.04. 10:22 | labigabi | Szólj hozzá!

Ez a HDR technika teljesen megfertőzött. iPhone 3GS a tapis focus képességével tökéletesen alkalmas kisebb HDR képek készítésére. Arra, hogy elkapjak egy jó helyet és tovább tervezzem nagy géppel a megvalósítást, kiválóan alkalmas. Ehhez persze kell egy szoftver is, a HDR Pro vált be nekem a legjobban, bár van több progi is, ez ad lehetőséget utólagos korrigációkra, gyors, egyszerű. A TrueHDR viszont képes 2-nél több képet is összefűzni, ami talán még több lehetőséget ad. Ezzel a kettővel lehet próbálkozni.

Másik program panorámához az Autostich, ami nagyon jópofa. Körbefotózod a témát 30% átfedésekkel (beépített kameraszoftverrel) akármilyen sorrendben, akár több sorban is és betöltöd a progiba, ő pedig intelligensen összeilleszti.

Ennél persze jobbakat is lehet készíteni, ez ablakon keresztül készült, egy soros, szóval csak példaként áll itt, majd cserélem egy jobbra, ha lesz időm.

· 1 trackback

Címkék: fotó iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://labigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr281808090

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új iPhone Április 8-án!!!! 2010.04.05. 23:11:57

         A pletykák szerint nincs sok hátra az új iPhone megjelenéséig: június 22-én érkezhet, és a hírekben keringő 4G és HD nevek közül, úgy tűnik, utóbbit kapja. A hivatalos Apple-infók közben egy csütört...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása