LabiGabi Net-Naplója

Hányszor volt már... "Láttam a neten azt, amikor a csávó fogta és egész egyszerűen... de mindegy látni kéne, csak már nem találom."

Linkek

Email: labigabi+blog@gmail.com

Kiemelt tag:
5800
Legolvasottabb bejegyzésem:
5800 programok amiket használok...

Fotóalbumom
Mobil Photo Blog

Kiskuss blog
Chily blog
BJucus blogja
Lilla Blogja

Filmfóbia
Irodai Patkányok

Címkék

Címkefelhő

Read me with RSS anywhere!

UPC nullszaldó

2009.12.14. 15:49 | labigabi | Szólj hozzá!

A lényeg előtt mindenképpen érdemes hozzátenni, hogy egy éve boldog DIGI előfizető vagyok, mellesleg a kezdeti apró nehézségek ellenére elégedett is vagyok a szolgáltatással, ár/érték aránnyal pedig főként! De nem is ez most a lényeg, csupán azért kellett ezt leírnom, hogy tudd, kb. 1 éve volt utoljára UPC számla a postaládámban. Ma mégis kaptam a UPC-től egy számlalevelet.

Íme:


Klikk a képre a nagyobbért

Nos, azt hiszem ez kellőképpen megmosolyogtató. Ez netán egy évvégi trükk a UPC-től, hogy jövőre kisebb adót kelljen perkálni? Minden esetre előre félek, mit fog mondani a postásnéni, ha ezzel bemegyek a postára, hogy rendezzem. :)

 

 

Címkék: történet vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://labigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr211597516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása