LabiGabi Net-Naplója

Hányszor volt már... "Láttam a neten azt, amikor a csávó fogta és egész egyszerűen... de mindegy látni kéne, csak már nem találom."

Linkek

Email: labigabi+blog@gmail.com

Kiemelt tag:
5800
Legolvasottabb bejegyzésem:
5800 programok amiket használok...

Fotóalbumom
Mobil Photo Blog

Kiskuss blog
Chily blog
BJucus blogja
Lilla Blogja

Filmfóbia
Irodai Patkányok

Címkék

Címkefelhő

Read me with RSS anywhere!

Na elmegyek én a France-ba

2009.08.19. 11:44 | labigabi | 1 komment

Há nagy hajrá volt az elmúlt pár napban... megújultunk a TV2 mobilos lábával, pontosabban 4 lábával, tegnap este meccset is közvetítettünk, múlt héten és hétvégén meg az rconnection heggesztése ment és persze ezek mellett még jó pár apróság is becsusszant, úgyhogy unatkozni nem volt idő, M ügynök visszatért hozzánk a héten, mivel az iroda kb. fél lélekszámot számolt, a supportot erősítette, párszor hívni is akart pl. trafikba, de arra sem jutott idő... furán is nézett rám, de hát ez van. Nálunk még fél lélekszám se nagyon volt. Ma pedig ami következik... vasalás, pakolás, autó lerakás és irány a határ. 1 hétig leszünk a France-ban. Fogok majd képeket feltenni kintről mondjuk a fészbúkra, vagy a flickr-re. Biztos baromi jó lesz, de bárhogy is, egyelőre annak örülök a legjobban, hogy szabin leszek :) Nincs utazási láz meg semmi... valószínűleg nem volt neki idő kialakulni...

Hol fogunk járni? Côte d'Azur, Cannes, Marseille...

Megpróbálok majd nagyon szép fotókat készíteni...

 

Aláfestő zene az utazáshoz és ablakon kibámuláshoz:

Címkék: utazás france

A bejegyzés trackback címe:

https://labigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr201321649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aenigma 2009.09.02. 21:32:36

riszpekt a sörért.
jövök minimum egy sörrel :)
süti beállítások módosítása