LabiGabi Net-Naplója

Hányszor volt már... "Láttam a neten azt, amikor a csávó fogta és egész egyszerűen... de mindegy látni kéne, csak már nem találom."

Linkek

Email: labigabi+blog@gmail.com

Kiemelt tag:
5800
Legolvasottabb bejegyzésem:
5800 programok amiket használok...

Fotóalbumom
Mobil Photo Blog

Kiskuss blog
Chily blog
BJucus blogja
Lilla Blogja

Filmfóbia
Irodai Patkányok

Címkék

Címkefelhő

Read me with RSS anywhere!

Otthonunk (Home)

2009.06.18. 11:32 | labigabi | Szólj hozzá!

Home Poject

Dokumentumfilm mely az életet és a törékeny egyensúlyt és körforgást mutatja be a földön és azt, hogyan teszi tönkre az ember mindezt. Az egészet nagyjából madártávlatból fogatták (avagy isteni szemszögből). Helikopteres felvételek lenyűgöző tájakról, így a film eddig soha nem látott nézetben mutatja be világunkat. Nagyon elgondolkodtató, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valaha is bele gondolt, hova vezet a mai világ és az emberi civilizáció rohamos fejlődése és később milyen árat kell majd fizetnünk mindezért. Meg lehet-e állítani a természet kizsákmányolását? Képesek lehetünk-e felismerni a problémát egy olyan világban, ahol az embereket már csak a pénz és a külsőségek érdeklik, ahol az autó, a ház és vagyon jelenti az emberek szemében az értéket. Mit sem törődve azzal, hogy a természeti kincseink, forrásaink végesek és kifogyóban vannak. A kőolaj kifogyóban van, a következő nagy probléma a vízkészlet lesz.

"csak annyit vegyél, el a természettől, amennyire szükséged van"

 

 

Rendező: Yann Arthus-Bertrand
Forgatókönyvíró: Isabelle Delannoy
Producer: Luc Besson, Denis Carot
Vágó: Yen Le Van

Hivatalos oldal

Home Project link

HD minőségben angol felirattal

Origo cikk

Címkék: video film

A bejegyzés trackback címe:

https://labigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr591192960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása